Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 250 gram aardappelen met rode schil Bildtstar
- 300 gram broccoli
- 5 gedroogde tomaatjes in olie
- 3 eetlepel(s) pijnboompitten
- 2 takjes basilicum
- 11/2 eetlepel(s) olijfolie
- 2 eetlepel(s) pesto
- peper zout
Instructies
- Boen de aardappelen goed schoon of schil ze en snijd ze in dunne partjes.
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
- Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
- Rooster de pijnboompitten in een droge wok of koekenpan al omscheppend goudbruin en neem ze uit de pan.
- Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
- Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en bak de aardappelpartjes omscheppend in ± 15 minuten goudbruin.
- Voeg de broccoli en de tomaatreepjes toe en bak ze omscheppend ± 5 minuten mee.
- Schep de pesto erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Garneer met de pijnboompitten en de basilicum.
- Lekker met een pasta en een stukje vlees.