Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Indonesische pindabouillon
porties: 4 personen
ingrediënten
- 750 ml kippenbouillon van een tablet
- 3 eetlepels pindakaas
- 2 eetlepels Wereldkruiden Indonesië Silvo
- 1½ theelepels sambal oelek ongeveer
- 40 g alfalfa
- 20 g tuinkers
Bereidingswijze
- Breng de bouillon aan de kook.
- Voeg de pindakaas, sambal en kruiden toe en roer met een garde tot de pindakaas is opgelost.
- Voeg de alfalfa toe.
- Verdeel de bouillon over 4 soepkommen.
- Knip de tuinkers af en strooi over de bouillon.