Recept afdrukken
No ratings yet

Salade Niçoise met Fruitfilets

Recept categorieën: Groenten, Salade, Vleesvervangers
Land van herkomst: Frankrijk
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

ingrediënten

Voor de dressing:

Bereidingswijze

  • Scheur de little gem sla in stukken en leg ze in een slakom.
  • Doe alle ingrediënten voor de dressing bij elkaar en mix dit goed.
  • Roer de kappertjes hierdoor.
  • Schenk de dressing over de sla.
  • Kook je sperziebonen beetgaar.
  • Kook de aardappelen 10 tot 12 minuten totdat ze gaar zijn.
  • Kook eventueel de eieren mee tot ze hardgekookt zijn.
  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® soya Fruitfilets in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
  • Doe vervolgens alle ingrediënten voor de salade bij de sla.
  • Hussel alles even door elkaar.
  • Serveer de salade niçoise met de Alpro®soya Fruitfilets en eventueel partjes eieren.

Recept afdrukken
No ratings yet

Fruitfilet met schorseneren a la crème

Recept categorieën: Bijgerecht, Groenten, Vleesvervangers
Land van herkomst: Europa
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de schorseneren 5minuten in kokend water met een snufje zout en laat uitlekken.
  • Doe de Alpro® Soya Cuisine in een pan met de gesnipperde bieslook, schorseneren en zout en peper.
  • Laat zachtjes koken tot de schorseneren gaar zijn.
  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een braadpan en voeg de sjalot toe.
  • Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® soya Fruitfilets in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
  • Serveer de Alpro® soya Fruitfilets samen met de gebakken spinazie en de schorseneren à la crème.

Recept afdrukken
No ratings yet

Fruitfilet met geroerbakte bloemkool

Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten, Vleesvervangers
Land van herkomst: Europa
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

Bereidingswijze

  • Zet de aardappels op.
  • Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes.
  • Roerbak de bloemkoolroosjes 5 minuten in een diepe grote hapjespan in Alpro® soya Bakken & Braden.
  • Bedek de pan daarna met een deksel en zet deze nog 8 minuten op een laag vuur.
  • Snipper de peterselie fijn en snijd de kappertjes grof.
  • Strooi deze vervolgens over de gare bloemkool.
  • Stamp de uitgelekte aardappels tot een mooie gladde puree met een scheutje Alpro® soya Cuisine en breng deze op smaak met zout en peper.
  • Bak de Fruitfilet om en om, in wat Bakken & Braden in 4 minuten tot goudbruin.
  • Presenteer de Fruitfilets met de bloemkool en de puree op de borden.

Recept afdrukken
No ratings yet

Fruitfilet met cantharellen en truffelmayonaise

Recept categorieën: Bijgerecht, Groenten, Vleesvervangers
Land van herkomst: Nederland
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een pan en voeg de prei en tijm toe.
  • Smoor afgedekt 10 minuten op een laag vuur voor 10 minuten tot de prei zacht is.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een koekenpan.
  • Voeg de knoflook en de cantharellen toe en bak 5 minuten.
  • Meng de mayonaise en de truffelpasta.
  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® soya Fruitfilet in 4 minuten aan beiden kanten goudbruin.
  • Serveer de Alpro® soya Fruitfilets met de cantharellen, de gesmoorde prei en de truffelmayonaise.

Tips / Opmerkingen

Serveer als nagerecht stoofpeertjes met wat Alpro® Soya Dessert Vanille.

Recept afdrukken
No ratings yet

Fruitfilet met aardappel, prei en olijfcrush

Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten, Vleesvervangers
Land van herkomst: Europa
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

Bereidingswijze

  • Kook de aardappelen 25 minuten in de schil gaar.
  • Snijd de aardappels in blokjes van 2cm en meng dit met de fijngesneden rauwe prei.
  • Prak er de olijven hier ook doorheen en breng op smaak met zout en peper.
  • Bak de Fruitfilets om en om in 4 minuten in wat Alpro® soya Bakken & Braden goudbruin en serveer samen met de aardappelcrush.

Recept afdrukken
No ratings yet

Fruitfilet met schorseneren a la crème

Recept categorieën: Bijgerecht, Groenten
Dieët: Vegetarisch
porties: 4
Auteur: Auteur Onbekend

Bereidingswijze

  • Kook de schorseneren 5 minuten in kokend water met een snufje zout en laat uitlekken.
  • Doe de Alpro® Soya Cuisine in een pan met de gesnipperde bieslook, schorseneren en zout en peper.
  • Laat zachtjes koken tot de schorseneren gaar zijn.
  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een braadpan en voeg de sjalot toe.
  • Voeg de spinazie toe en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® soya Fruitfilets in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
  • Serveer de Alpro® soya Fruitfilets samen met de gebakken spinazie en de schorseneren à la crème.

Recept afdrukken
No ratings yet

Fruitfilet met geroerbakte bloemkool

Recept categorieën: Bijgerecht, Fruit, Groenten
Dieët: Vegetarisch
porties: 4
Auteur: Auteur Onbekend

Bereidingswijze

  • Zet de aardappels op.
  • Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes.
  • Roerbak de bloemkoolroosjes 5 minuten in een diepe grote hapjespan in Alpro® soya Bakken & Braden.
  • Bedek de pan daarna met een deksel en zet deze nog 8 minuten op een laag vuur.
  • Snipper de peterselie fijn en snijd de kappertjes grof.
  • Strooi deze vervolgens over de gare bloemkool.
  • Stamp de uitgelekte aardappels tot een mooie gladde puree met een scheutje Alpro® soya Cuisine en breng deze op smaak met zout en peper.
  • Bak de Fruitfilet om en om, in wat Bakken & Braden in 4 minuten tot goudbruin.
  • Presenteer de Fruitfilets met de bloemkool en de puree op 4 borden.