Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Stroganoff

Recept categorieën: Bijgerecht, Rijst
Land van herkomst: Oost Europa
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

Bereidingswijze

  • Zet de rijst op met 350 ml water en 1 theelepel zout.
  • Wanneer de rijst kookt, zet deze dan 20 minuten op laag vuur.
  • Snipper de uien in kleine blokjes.
  • Verwarm een koekenpan met Bak&Braden,voeg de uien toe en smoor ze 5 minuten tot ze glazig worden.
  • Bak daarna het paprika poeder 1 minuut mee.
  • Voeg vervolgens de champignons en Alpro® soya Reepjes toe en bak het geheel 4 minuten.
  • Voeg tenslotte de Alpro® soya Cuisine,Light en de groente bouillon toe,kook alles een paar minuten.
  • Breng de stroganoff op smaak met citroensap, zout en peper.
  • Strooi de gehakte peterselie over de saus.
  • Serveer de stroganoff met de rijst en geniet!
  • Deze week gaan we weer variëren op een traditioneel vleesgerecht:Boeuf Stroganoff
  • In plaats van rundvlees gebruik ik de pittige reepjes van Alpro, maar je kunt hier ook de licht pittig gekruide variant van nemen.
  • Deze reepjes nemen de smaken van de saus extra goed op.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Erwtensoep van Alpro.com

Recept categorieën: Voorgerechten
Land van herkomst: Nederland
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm een scheutje Alpro® Bakken & Braden in een soeppan.
  • Bak de groenten 8 minuten op een matig vuur tot de ui glazig is.
  • Voeg de gele spliterwten, kruiden en bouillon toe en breng aan de kook en laat de soep 30 minuten sudderen.
  • Breng de soep op smaak met zout en peper.
  • Voeg de Alpro® soya Reepjes toe.
  • Verwijder het laurierblad.
  • Breng de soep op smaak met zout en peper.

Tips / Opmerkingen

Lekker met stevig brood.