Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Risotto met bloemkool

Land van herkomst: Italië
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de blokjes bloemkool in 750 ml bouillon tot ze gaar zijn.
  • Pureer met een staafmixer.
  • Verwarm een gietijzeren pan met een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden.
  • Fruit de ui en knoflook ca. 5 minuten tot de ui glazig is.
  • Voeg de rijst toe en bak even mee.
  • Blus af met de wijn en een schep bouillon van de bloemkool.
  • Blijven roeren en voeg nog een schep bouillon toe als de bouillon is opgenomen.
  • Herhaal dit tot de risotto gaar is.
  • Verwarm intussen in een koekenpan een scheutje Alpro® soya Bakken & Braden.
  • Bak hierin de bloemkoolroosjes en de Alpro®soya Reepjes tot de reepjes bruin zijn.
  • Schep de bloemkoolroosjes en Alpro® soya Reepjes met een deel van de rucola door de risotto als hij bijna gaar is.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Maak de risotto af met de rest van de rucola, oude kaas en tijm.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Pizzaladière

Recept categorieën: Hoofdgerechten, Pizza, Vleesvervangers
Land van herkomst: Italië
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Alpro.com

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200° C.
  • Verwarm in een koekenpan een scheut Alpro® soya Bakken & Braden.
  • Voeg de uien toe en laat afgedekt 20 minuten pruttelen.
  • Bekleed een ovenschaal met bakpapier en vervolgens met de plakjes bladerdeeg.
  • Prik het bladerdeeg in met een vork.
  • Bestrooi het bladerdeeg met de Gruyère kaas.
  • Leg de rode uien, Alpro® soya Reepjes en de cherrytomaten erop.
  • Besprenkel met olijfolie en bestrooi met tijm, zout en peper.
  • Bak de pizzaladière in ca. 30 minuten in de oven goudbruin.