Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Andijviestamppot met Chinese/Indonesische kruiden
Mijn rug gebroken. Dat heeft dan de nodige consequenties. Eerst 12 dagen in het ziekenhuis en dan naar huis waar een speciaal bed in de woonkamer staat. Nu ik weer een beetje kan rondlopen ga ik ook weer kokkerellen. Dus vandaag staat bovenstaande stamppot op het menu.
porties: 4 personen
ingrediënten
- 1 grote zoete aardappel in blokjes
- 800 gram aardappels in blokjes
- 600 gram andijvie fijn gesneden
- 4 Kipdijfilet in kleine stukjes
- 1 boemboeblok ajam paniki
- 1 rode peper in ringetjes
- 1 bosje saladeui
Bereidingswijze
- Kook de aardappels en pureer deze.
- Ondertussen heb je met een 1/2 bakje Boemboe de kipfilet gebraden.
- Snij de bos ui in ringetjes, hoeveelheid naar eigen inzicht.
- Doe de andijvie door de puree met de schijfjes bosui.
- Doe ook het 1/2 Boemboe blok er door met de ringetjes rode peper