Rundvleescurry
Aller Hande 1996
porties: 4 personen
Equipment
ingrediënten
- 1 rode paprika
- 100 g peultjes
- ½ schaaltje baby-maïskolfjes á 125 g,
- 400 g bieflapjes
- 2 eetlepels olie
- 1 pakje Red Curry 50 g, Home Gourmet,
- 1 zakje coconut cream
- powder 50 g, Home Gourmet,
Bereidingswijze
- Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 2 cm snijden.
- Peultjes schoonmaken, wassen en halveren.
- Maïskolfjes halveren. Vlees in reepjes van ca. 2 cm breed snijden.
- In wok olie verhitten.
- Currypasta ca. 1 minuut fruiten.
- Vlees toevoegen en al omscheppend ca. 1 minuut meebakken.
- Paprika, peultjes en maïskolfjes toevoegen en al omscheppend ca. 1 minuut meebakken.
- Kokospoeder mengen met 3 dl lauwwarm water en door groenten-vleesmengsel roeren.
- Afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes gaar sudderen.
- Serveren met pandanrijst.