Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Herfstrisotto Met Gemengde Paddestoelen, Doperwtjes En Gebakken Bacon
Recept afdrukken
No ratings yet

Herfstrisotto met gemengde paddestoelen, doperwtjes en gebakken bacon

Recept categorieën: Rijst, Varkensvlees, Vlees
Dieët: Vegetarisch
porties: 4

Bereidingswijze

  • Snipper de knoflook.
  • Veeg de paddestoelen schoon en snijd ze grof.
  • Laat de doperwtjes ontdooien.
  • Verwarm de boter en bak de bacon knapperig.
  • Neem de plakjes uit de pan en fruit de knoflook ± 5 minuten in het bakvet.
  • Bak de paddestoelen al omscheppend 1 minuut mee en bak de rijst mee tot de
  • korrels glazig zien.
  • Voeg de wijn toe en verwarm tot de wijn is opgenomen.
  • Voeg 2 dl bouillon toe en breng het rijstmengsel aan de kook.
  • Kook alles, onder regelmatig roeren, op laag vuur zonder deksel tot al het
  • vocht is opgenomen.
  • Voeg nu telkens 2 dl bouillon toe en kook op laag vuur tot alle bouillon is op
  • gebruikt.
  • Kook alles in ± 25 minuten gaar.
  • Voeg na 15 minuten de doperwtjes toe.
  • Schep de Parmezaanse kaas door de risotto en laat even staan.
  • Voeg naar smaak peper toe en garneer de risotto met de bacon.