Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Eendenborstfilet met mediterrane salade
AllerHande december 2001
porties: 4 personen
ingrediënten
- 2 eendenborstfilets
- 1 zakje verse munt 15 g
- 1 bakje mediterrane salade couscous met feta en olijven (400 g )
- ½ bakje cherrytomaatjes à 250 g
- 1 eetlepel(s) vloeibare honing
- zout
- peper
Bereidingswijze
- Vel van eendenborstfilets met scherp mes kruislings tot bijna op vlees insnijden.
- Ruime koekenpan verhitten en eendenborstfilets met velkant naar beneden ca. 7 minuten op middelhoog vuur bakken.
- Filets keren en nog ca. 5 minuten bakken.
- Intussen munt fijnhakken en door mediterrane salade mengen.
- Cherrytomaatjes wassen en met salade over twee borden verdelen.
- Eendenborstfilets uit pan nemen en honing door achtergebleven braadvocht roeren.
- Vlees bestrooien met zout en peper, in plakjes snijden en naast salade leggen.
- Honingjus over vlees en salade schenken.