Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus
Allerhande april 2003
porties: 4 personen
ingrediënten
- 1 struik bleekselderij
- 2 eetlepel(s) olie
- ½ pot olijven met piment a 250 ml
- 75 g Grana Padano kaas stukje
- 250 g tagliatelle al pomodoro rode lintpasta
- 1 bakje verse groene pesto 100 g
- grof gemalen zwarte peper
Bereidingswijze
- Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden.
- In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken.
- Olijven halveren.
- Kaas in grove krullen schaven.
- Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken.
- Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen.
- Pasta afgieten.
- Pasta over vier warme borden verdelen.
- Bleekselderijmengsel erover scheppen.
- Bestrooien met kaaskrullen en peper.