Sjoe sjoe
porties: 2 personen
ingrediënten
- 2 uien
- 1 pond varkensvlees
- Kerrie
- 2 tablet vleesbouillon
- 2 eetlepels bloem
- 6 eetlepels pindakaas
- 6 eetlepels rozijnen
- 3 bananen
- 4 schijven ananas
- Rijst
Bereidingswijze
- De uien fijn snijden en fruiten.
- Het vlees in blokjes snijden en bij de uien toevoegen.
- Wat kerrie over het vlees strooien en het vlees braden.
- Van de bouillonblokjes ½ l bouillon maken.
- 2 eetlepels bloem aan het vlees toevoegen, goed roeren en daarna de bouillon toevoegen.
- Heel goed roeren, dan de pindakaas erdoor roeren, rozijnen toevoegen en alles nog 20
- minuten laten sudderen.
- Af en toe goed doorroeren, op het laatst de ananas en banaan in stukjes snijden en toevoegen.
- Eventueel nog wat ananassap toevoegen.
Tips / Opmerkingen
Lekker met rijst en een frisse salade.