Bloemkoolroosjes, peultjes en courgette
Ingrediënten
- 1 rode peper
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine bloemkool
- 100 gram peultjes
- 1 kleine courgette
- 350 gram Quornstukjes
- 3 eetlepel(s) arachideolie
- 1 ½ eetlepel(s) sojasaus
- ½ groentebouillontablet
Instructies
- Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
- Snipper de knoflook.
- Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
- Haal de peultjes af.
- Snijd de courgette in halve plakjes.
- Verhit de helft van de olie in een wok of ruime braadpan en fruit de rode peper met de knoflook ± 2 minuten.
- Bak de Quorn al omscheppend ± 7 minuten mee en neem het daarna uit de
- pan.
- Verhit de rest van de olie en bak de bloemkool, de peultjes en de courgette al
- omscheppend 5 minuten.
- Voeg de sojasaus, het bouillontablet en 4 eetlepels water toe en breng het
- geheel al omscheppend aan de kook.
- Leg een deksel op de pan en laat de groenten op laag vuur in ± 7 minuten
- beetgaar koken.
- Voeg de Quorn weer toe en warm alles goed door.
- Lekker met pandanrijst en sambalsaus.