Risotto met kip en o.a.broccoli
porties: 4
ingrediënten
- 300 gr risotto 20 min koken met bouillonblokje, goed uitlekken
- 350 gr Kipdijfilet in stukjes
- 300 gr broccoli in kleine roosjes
- 1 Punt paprika in kleine reepjes
- 1 ui fijn gesneden
- 2 geperste teentjes knoflook
- 200 gr champignons in schijfjes
- Scheutje room
- 10 gr geraspte padano
Eventueel:
- een flinke hand rozijnen erbij is erg lekker
Bereidingswijze
- Doe het vlees en de groenten in een braadpan, samen met de knoflook en evt.
- rozijnen en op een laag vuurtje laten sudderen tot alles gaar is.
- Pak een ruime schaal en doe de risotto samen met de kaas en room erdoorheen.
- Pak de sudder pan en even afgieten.
- Doe dan de inhoud bij de risotto en goed door elkaar roeren.
- Goed warm opdienen met een bakje met geraspte padano erbij.
Tips / Opmerkingen
Hierbij serveer ik een tomatensalade