Champagne love bowl

Porties: 20 glazen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 verse ananas
  • 3 eetlepel(s) suikersiroop
  • 100 ml dry orange Curaçao
  • 100 gram amandellikeur
  • 65 ml grenadinesiroop
  • 1 fles witte rum
  • 2 flessen champagne
  • 1 fles mineraalwater
  • 1 sinaasappel
  • wat aardbeien

Instructies

  • Snij de ananas in schijven, verwijder de randen en de harde kern.
  • Snij de schijven in stukjes.
  • Doe de ananasstukjes in een bowlschaal.
  • Voeg de suikersiroop, dry orange curacao, amandellikeur en grenadinesiroop toe.
  • Leng het aan met de rum en laat deze basis 2 uur koelen.
  • Leng voor het serveren aan met de champagne en mineraalwater.
  • Garneer het geheel met kleine sinaasappelschijfjes en verse aardbeien.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip: Serveer dit in mooie brede glazen op een pootje en het ziet er gelikt uit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Koude Dranken