Recept afdrukken
No ratings yet

Lauwwarme krieltjessalade met gegrilde zalm

Allerhande 2002
Bereidingstijd20 min
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Salade, Vis, Zalm
porties: 4 personen
Calorieën: 530kcal

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Ovengrill voorverwarmen.
  • Krieltjes halveren en in pan met ruim water en zout aan kook brengen.
  • Krieltjes in ca. 10 minuten beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken.
  • Trostomaatjes wassen, takken doormidden knippen.
  • Zalmfilet en tomaatjes op bakblik leggen en onder ovengrill schuiven.
  • Na 5 minuten omdraaien en nog ca. 5 minuten grillen tot zalm bijna gaar is (kern mag rauw blijven).
  • Zalmfilet met twee vorken in stukjes verdelen.
  • Krieltjes, zalm en verse spinazie losjes mengen met sladressing.
  • Salade over 4 borden verdelen en garneren met trostomaatjes.

Nutrition

Calorieën: 530kcal | koolhydraten: 51g | Eiwit: 24g | Vet: 26g

Fusilli met roomsaus
Recept afdrukken
No ratings yet

Fusilli met roomsaus

Snel te maken
Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten, Pasta
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
  • Intussen tomaten wassen en halveren.
  • Ui pellen en snipperen.
  • In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten.
  • Boursin en koksroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten.
  • Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
  • Saus op smaak brengen met zout en peper.
  • Fusilli en broccoli mengen met saus.
  • Direct serveren.

Recept afdrukken
No ratings yet

Fusilli met roomsaus

Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten, Pasta
Land van herkomst: Italië
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
  • Intussen tomaten wassen en halveren.
  • Ui pellen en snipperen.
  • In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten.
  • Boursin en koksroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten.
  • Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
  • Saus op smaak brengen met zout en peper.
  • Fusilli en broccoli mengen met saus.
  • Direct serveren.

Tips / Opmerkingen

Snel te maken