Bonenschotel met ui en mosterdcervelaat
Allerhande 2003
porties: 2 personen
ingrediënten
- 3 uien grofgesnipperd
- 1 mosterdcervelaat (worst, 250 g
- 3 el olie
- 2 blikken kidneybonen 400 g, uitgelekt
- 1 bos radijs
- 15 gr peterselie verse
- 1 tl citroensap of azijn
- ½ tl mosterd
Bereidingswijze
- In grote koekenpan ui en worst in 2 el olie 10 min. zachtjes bakken.
- Kidneybonen toevoegen en gerecht met deksel op pan 5 min. door en door verwarmen. Bonenschotel op smaak brengen met zout en peper.
- Intussen radijs schoonmaken en in plakjes snijden.
- Peterselie fijnhakken.
- In kom dressing kloppen van rest van olie, citroensap, mosterd, zout en peper.
- Radijs door dressing mengen.
- Bonenschotel en radijssalade over twee borden verdelen.
- Peterselie over radijs en bonen strooien.