Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Sambal goreng snijbonen met rundvleesreepjes en chinese mie

Recept categorieën: Rundvlees
Land van herkomst: Oosters
Extra aanwijzing: Snel te maken
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de snijbonen 2 minuten in kokend water.
  • Afgieten en goed laten uitlekken.
  • Pel en snijd de uitjes elk in 6 partjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijbonen 2 minuten.
  • Voeg de boemboe en 200 ml warm water toe en kook 5-10 minuten tot het meeste vocht is verdampt.
  • Verhit een scheutje olie in een koekenpan en roerbak de uitjes 2 minuten.
  • Voeg de vleesreepjes toe en wok nog 3 minuten.
  • Roer de oestersaus erdoor en roerbak nog 1 minuut.
  • Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten.
  • Verdeel de mie, groenten en het vlees over 4 borden.
  • Strooi de noten over de groenten.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:
Zet Conimex Smaakmaker Atjar Tjampoer op tafel voor een lekker fris accent.
Variatietip:
Gebruik grofgesneden roerbakgroenten in plaats van snijbonen. Ze hoeven niet voorgekookt te worden.
-------------------------------------------------------------------------


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Ketjapbahmi en barbecuegroentepakketjes met shii-takes en gebakken uitjes

Recept categorieën: Groenten, Roerbakken / Wokken
Dieët: Vegetarisch
porties: 4
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Snijd de paprika's in reepjes en meng ze met de (hele) paddenstoelen, de taugé, 1 eetlepel van de kruidenmix, 1 eetlepel olie en 1 eetlepel ketjap.
  • Leg 4 stukken aluminiumfolie op het aanrecht, schep het groentemengsel in het midden en vouw de folie stevig dicht.
  • Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 C.
  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
  • Klop de eieren los.
  • Laat de groentepakketjes op een rooster op de barbecue of in de oven in ca.
  • 15 minuten gaar worden.
  • Verhit ondertussen een wok.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de mie met de rest van de kruidenmix 3 minuten.
  • Voeg 3 eetlepels ketjap toe, goed mengen.
  • Schep de eieren erdoor en laat ze stollen
  • Schep de helft van de gebakken uitjes en de koriander door de mie.
  • Leg de groentepakketjes op 4 borden.
  • Schep de mie ernaast en strooi de rest van uitjes en koriander erover.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:
Geef er Conimex Smaakmakers Sambal Brandal bij voor een pittig smaakje en Kroepoek Cassave voor een lekker knappertje.
Variatietip:
Voor een niet vegetarische variant op het recept kun je 200 g kipreepjes toevoegen. Eerst de kip 5 minuten wokken dan de mie toevoegen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Pekingmie met knoflook en sesam

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Mie
Land van herkomst: Oosters
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Equipment

Bereidingswijze

  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Snijd de kip in stukjes.
  • Maak de spitskool schoon en snijd in smalle reepjes.
  • Pel en snijd de knoflook in plakjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 5 minuten.
  • Voeg de kool en de knoflook toe en wok 3 minuten mee.
  • Schep de mie erdoor, voeg de oestersaus en de sesamzaadjes toe en wok nog 2 minuten.
  • Breng eventueel op smaak met wat peper.
  • Schep de pekingmie in de diepe borden of kommen en geef de uitgelekte atjar er apart bij


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Paksoi met citroensaus en ketjapvlees

Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten, Vlees
Land van herkomst: Oosters
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Equipment

Bereidingswijze

  • Roer de inhoud van het zakje marinademix (uit het pakje) met 2 eetlepels olie glad.
  • Voeg vleesreepjes toe.
  • Kook mie volgens aanwijzing op verpakking.
  • Maak de paksoi schoon en snijd in brede repen.
  • Rasp de citroenschil en pers de citroen uit.
  • Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper in dunne ringetjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de peperringetjes 1 minuut.
  • Wok de paksoi 2 minuten mee.
  • Voeg 350 ml water en de sausmix (uit het pakje) toe.
  • Laat een paar min. pruttelen.
  • Voeg naar smaak citroensap toe.
  • Bestrooi met citroenrasp.
  • Verhit een koekenpan, voeg een scheutje olie toe en bak de vleesreepjes ca. 5 minuten.
  • Voeg de ketjap toe en warm goed door.
  • Schep de mie, het vlees en paksoi op de borden.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Ku lo yuk met prei paprikamie

Recept categorieën: Fruit, Mie, Varkensvlees, Vlees
Land van herkomst: Oosters
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Snijd het vlees in blokjes van ca. 1 cm.
  • Maak de paprika’s schoon en snijd in brede repen.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de prei en paprika op een hoog vuur in 5 minuten.
  • Roer beslag van bakmeel, 2 dl water en wat zout.
  • Verhit een flinke laag olie in frituurpan tot 180ºC.
  • Kook mie volgens aanwijzing op verpakking.
  • Afgieten en mengen met groenten en 3 eetlepels atjar.
  • Breng 1 dl water met 1 dl van de siroop (uit het blikje) aan de kook.
  • Voeg al roerende het kokende water-siroop toe aan de sausmix.
  • Voeg 1 eetlepel (goed uitgelekte) atjar en het fruit aan de saus toe.
  • Haal blokjes vlees door het beslag.
  • Laat ze direct in hete olie glijden en frituur ze (6 à 8 tegelijk) bruin en gaar.
  • Laat op keukenpapier uitlekken.
  • Leg Ku Lo Yuk in schaaltjes, schep saus erover.
  • Geef rest van saus en prei-paprikamie er apart bij.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Knoflookboontjes met sambalvis

Recept categorieën: Groenten, Vis
Land van herkomst: Oosters
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 2 personen
Auteur: Conimex

Equipment

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Maak de boontjes schoon en kook ze in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar.
  • Afgieten.
  • Wrijf de visfilets in met de sambal. Wentel ze door de bloem.
  • Verhit een flinke laag olie in een koekenpan.
  • Bak de filets in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin.
  • Haal ze uit de pan en laat ze op keukenpapier goed uitlekken.
  • Pel en snijd ondertussen de knoflook in plakjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de knoflook en de boontjes ca. 3 minuten.
  • Voeg de oestersaus toe en warm goed door.
  • Verdeel de warme mie over de borden, leg de visfilets erop en geef de knoflookboontjes erbij.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Gewokte ajam ketjapmie met Oosterse groenten

Recept categorieën: Gevogelte, Groenten, Hoofdgerechten, Kip
Land van herkomst: Oosters
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snijd de kip in heel kleine stukjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 3 minuten.
  • Voeg de groenten toe en wok 5 minuten mee.
  • Voeg de eiermie toe en wok 2 minuten.
  • Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
  • Hak de pinda´s grof en de bladselderij fijn.
  • Verdeel de mie over de borden en strooi de selderij en pinda´s erover.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Gebruik in plaats van eiermie 2 zakjes Conimex Wokrijst.

Variatietip:

Zet Conimex Sambal Brandal op tafel voor een pittig accent en geef er kroepoek bij voor een lekker knappertje.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Gehaktballetjes pangang met Chinese uienmie

Recept categorieën: Mie, Vlees
porties: 2 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Meng het gehakt met een scheutje ketjap, de peper en 2 eetlepels gebakken uitjes.
  • Maak er kleine balletjes van.
  • Was en snijd de bleekselderijstengels in smalle repen van ca. 5 cm lengte.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de gehaktballetjes in ca. 3 minuten rondom goudbruin.
  • Voeg de bleekselderij toe en wok 3 minuten mee.
  • Voeg de roerbaksaus toe en laat 5 minuten zachtjes pruttelen.
  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Was en snijd ondertussen de lente-uitjes in smalle ringen.
  • Meng de mie met lente-uitjes, de rest van de gebakken uitjes en sambal naar smaak.
  • Verdeel de mie over de borden en schep de gehaktballetjes met bleekselderij en babi pangangsaus ernaast.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Geef er lekker frisse Conimex Atjar Tjampoer bij.

Variatietip:

Voor dit gerecht kun je de bleekselderij vervangen door worteltjes.
Met de uitjes en sambal kun je aan de mie ook nog versgehakte koriander toevoegen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Chinese bahmi met doperwtjes

Recept categorieën: Groenten, Mie, Roerbakken / Wokken
Land van herkomst: Oosters
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Meng ondertussen de groentemix (uit het pakje) met ½ dl kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten 3 minuten.
  • Voeg de doperwtjes toe en wok deze ca. 3 minuten mee.
  • Voeg de gewelde groentemix, de mie en kruidenmix (uit het pakje) toe en wok 2 minuten mee.
  • Voeg de ketjap en de ham toe en wok nog 2 minuten.
  • Schep de Chinese bahmi op de borden.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Ajam pinda saté met rode ui

Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten en goed laten uitlekken.
  • Mengen met de ketjap.
  • Pel en snijd de uien in zeer dunne ringen.
  • Verhit een wok.
  • Voeg een scheutje olie toe en roerbak de uienringen tot ze bruin beginnen te worden.
  • Laat ze op keukenpapier uitlekken.
  • Maak de wok met keukenpapier schoon.
  • Verhit nog een scheutje olie en wok hierin de kipreepjes 3 minuten.
  • Voeg de boemboe en 2 dl water toe,
  • goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
  • Kook de kool ondertussen 3 minuten in ruim kokend water met wat zout.
  • Afgieten.
  • Schep de mie op de borden of in kommen, schep eerst de kool en vervolgens de ajam pinda saté en rode uien erop.