Gewokte pinda nasi met koriander
porties: 4 personen
Equipment
ingrediënten
- 400 g witte rijst
- 75 g gezouten pinda’s
- 4 eieren
- 1 theelepel Conimex Kerrie Djawa
- Wok Olie
- 600 g Chinese wokgroenten
- 1 bakje Conimex Boemboe voor Nasi Goreng
- 3 eetlepels fijngehakte koriander
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Hak de pinda’s grof.
- Klop de eieren met de kerrie en eventueel wat zout los in een kommetje.
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten 5 minuten.
- Voeg de boemboe en ½ dl water toe.
- Goed mengen.
- Schep de rijst, de helft van de pinda’s en de helft van de koriander erdoor, warm goed door.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin een omelet.
- Laat de omelet uit de pan glijden, rol deze op en snijd in plakjes.
- Schep de pinda-nasi op de borden, verdeel de omeletreepjes erover en bestrooi met de rest van de pinda’s en de koriander.