Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Nasi goreng met mini saté & smaakmaker kroepoek bali dips

Recept categorieën: Rijst, Varkensvlees
Extra aanwijzing: Snel te maken
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
  • Meng de mix met 100 ml kokend water, tenminste 10 minuten laten staan.
  • Snijd de komkommer in plakken en het vlees in heel kleine stukjes (ca.1 cm).
  • Meng het vlees met de boemboe en 1 eetlepel olie.
  • Rijg het vlees aan de cocktailprikkers (3-4 stukjes per stokje).
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 3 minuten.
  • Wok de gewelde mix vervolgens 2 minuten mee.
  • Schep de rijst en 1-2 theelepels sambal erdoor en roerbak nog 3 minuten.
  • Gril de mini-sateetjes in een grillpan rondom bruin en gaar, ca. 5 minuten.
  • Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing

Tips / Opmerkingen

Serveertip:
Geef er Conimex Smaakmakers Gebakken Uitjes, Ketjap Asin en Sambal Manis bij.
Variatietip:
Paprika, bleekselderij en worteltjes erbij zijn ook heerlijk om in de satésaus te dippen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Gewokte babi ketjapnoedels met bamboescheuten

Recept categorieën: Varkensvlees, Vlees
Land van herkomst: Oosters
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 2 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Meng de vleesreepjes met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
  • Laat de bamboescheuten uitlekken.
  • Verhit een wok.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de broccoli 5 minuten.
  • Voeg de vleesreepjes, de bamboescheuten en de sambal toe en wok nog 2 minuten.
  • Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door.
  • Verwarm in een klein steelpannetje al roerende 3 dl water en de sausmix (uit het pakje).
  • Breng de saus al roerende aan de kook en laat ca. 1 minuut doorkoken.
  • Schep de gewokte babi ketjapnoedels op 4 borden, leg er wat kroepoek bij en serveer de saus er apart bij.

Tips / Opmerkingen

 

Serveertip:

Lekker met friszure Conimex Atjar Taugé .

Variatietip:

Voeg aan de saus een fijngesneden lente-uitje en wat fijngehakte koriander toe.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Tofu-broccoli gado gado met rijst

Recept categorieën: Groenten
porties: 4 personen

Bereidingswijze

  • Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. 
  • Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar. 
  • Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan.
  • Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. 
  • Voeg een scheutje olie, de wok groenten en naar smaak de woksaus (ca. 5 eetlepels) toe. 
  • Wok de groenten in ca. 4 minuten gaar. 
  • Haal de groenten uit de wok en houd ze warm.
  • Maak de wok schoon en zet deze terug op het vuur. 
  • Laat de wok goed heet worden. 
  • Voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokreepjes krokant (ca. 3 minuten). 
  • Verwarm de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
  • Schep de warme rijst en vervolgens de gewokte groenten op borden of een grote schaal. 
  • Verdeel de krokante wokreepjes over de groenten en schep de satésaus erover. 
  • Bestrooi de gado gado met wat kroepoek of geef die erbij.

Tips / Opmerkingen

Serveertip: Zet Conimex Seroendeng, Gebakken Uitjes, Atjar en fijngeknipte bieslook op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen.
Variatietip: Voor een lekker pindasoepje kun je de rest van de satésaus verdunnen met kruidenbouillon en op smaak brengen met sambal en wat citroensap.