Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Ajam ketjap met paprika en verse gember

Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snijd de kip in stukjes.
  • Snijd de uien en gember in dunne plakjes.
  • Maak de paprika's schoon en snijd in repen.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 3 minuten.
  • Voeg de ui, gember en paprikarepen toe en wok 5 minuten mee.
  • Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
  • Verdeel de warme rijst over de borden, schep de ajam ketjap erop en bestrooi met de peterselie.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:
Zet extra Conimex Ketjap Manis op tafel.
Variatietip:
Vervang de verse gember door 3 in kleine stukjes gesneden gemberbolletjes voor een zoetere en minder pittige gembersmaak.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Ajam ketjap met koriander en doperwtjesrijst

Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Kook de laatste 5 minuten de doperwtjes mee.
  • Snijd de kip in blokjes.
  • Pel en snijd de uien in halve ringen.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 5 minuten.
  • Voeg de uien toe en wok 5 minuten mee.
  • Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
  • Meng de helft van de koriander door de doperwtjesrijst.
  • Verdeel de ajam ketjap over de borden en bestrooi met de rest van de koriander.
  • Schep de doperwtjesrijst ernaast.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Lekker met de frisse Conimex Atjar Tjampoer als salade erbij.

Variatietip:

Vervang de koriander door peterselie of selderij.