Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Wok roll met zoete soja-kipreepjes en atjarsalade

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Roerbakken / Wokken
Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Haal de slabladeren los, was en droog ze.
  • Pel en snijd de uien in reepjes.
  • Was en snijd de tomaten in stukjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
  • Wok vervolgens de ui 3 minuten mee.
  • Voeg de tomaat toe en wok deze 2 minuten mee.
  • Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
  • Besprenkel de wokrolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wokrolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
  • Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
  • Vul de wokrolls met de sla, de zoete soja-kipreepjes en de atjar tjampoer.
  • Rol ze op en leg ze op 3 of 4 borden.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Zet Conimex Seroendeng op tafel om er zelf een extra lekker smaakje aan toe te voegen
en Sambal Tjampoer voor een pittig effect.

Variatietip:

Vervang de uien door een prei en snijd deze in smalle ringen. In plaats van verse tomaat kunnen tomaten uit blik worden gebruikt. Vervang de atjar tjampoer eventueel door atjar taugé.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Thaise wok roll met knoflook-koriander-biefstuk en komkommer

Recept categorieën: Roerbakken / Wokken, Rundvlees
Land van herkomst: Thailand
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Schil en snijd de komkommer in de lengte doormidden.
  • Verwijder het zaad en snijd de komkommer in plakjes van ½ cm dikte.
  • Pel de uien en snijd ze in reepjes.
  • Snijd het vlees in stukjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok het vlees 1-2 minuten.
  • Wok vervolgens de komkommer, de uien en 4 eetlepels kokos 2 minuten mee.
  • Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
  • Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
  • Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
  • Schep het biefstuk-groentemengsel op de wok rolls.
  • Strooi de koriander erover en rol ze op.
  • Leg ze op 3 of 4 borden.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Zet als extra smaakmakers Conimex Mango Chutney en Seroendeng op tafel om zelf naar keuze toe te voegen.

Variatietip:

Voeg aan het gerecht 50 g gehakte cashewnoten toe. In plaats van komkommer
is het ook lekker om reepjes spitskool te gebruiken.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Wok roll met gemarineerde kip en groenten

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Roerbakken / Wokken
Land van herkomst: Oostenrijk
porties: 4
Auteur: Conimex

Equipment

Bereidingswijze

  • Snijd de kipfilet in lange repen en meng ze met 3 eetlepels Wokmarinade.
  • Laat het 3 minuten staan om te marineren.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de gemarineerde kip 3 minuten.
  • Wok vervolgens de groenten 5 minuten mee.
  • Voeg naar smaak (ca. 8 eetlepels) woksaus toe en wok nog 1 minuut.
  • Verwarm de Wokrolls volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep de knoflookkip en groenten op de Wokrolls.
  • Strooi over elk een lepel seroendeng en wat koriander en rol ze op.
  • Leg ze op 3 of 4 borden.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Zet Conimex Mango Chutney op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen.

Variatietip:

Vervang de kip door Quorn of tofu.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Sweet & sour wok roll met kipgehakt, paprika en lente-ui

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Roerbakken / Wokken
Land van herkomst: Oosters
porties: 3
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Was en snijd de paprika’s in reepjes.
  • Was de paksoi. Haal van mini-paksoi de blaadjes alleen maar los of snijd grote paksoi in repen.
  • Was en snijd de lente-uitjes (ook het groen) schuin in plakjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok het gehakt 3 minuten.
  • Wok vervolgens de paprika 3 minuten mee.
  • Voeg de paksoi toe en roerbak 1 minuut mee.
  • Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
  • Besprenkel de wokrolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wokrolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
  • Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
  • Schep het gehakt-groentemengsel op de wokrolls.
  • Strooi de lente-uitjes erover en rol ze op. Leg ze op 3 of 4 borden.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Zet voor een fris element Conimex Atjar Tjampoer op tafel en Sambal Oelek voor als je het ‘hot’ lekker vindt.

Variatietip:

Vervang het kipgehakt door rundergehakt en de paksoi door kleine
broccoliroosjes. Wok deze met de paprika in totaal 4 minuten.