Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Wok roll met zoete soja-kipreepjes en atjarsalade
porties: 4 personen
ingrediënten
- 1 kropje sla
- 2 uien
- 2 rijpe tomaten
- Conimex wok olie
- 300 g kipreepjes
- Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
- 1 pak Conimex wokrolls
- 8 eetlepel(s) Conimex Atjar Tjampoer
Bereidingswijze
- Haal de slabladeren los, was en droog ze.
- Pel en snijd de uien in reepjes.
- Was en snijd de tomaten in stukjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
- Wok vervolgens de ui 3 minuten mee.
- Voeg de tomaat toe en wok deze 2 minuten mee.
- Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
- Besprenkel de wokrolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wokrolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
- Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
- Vul de wokrolls met de sla, de zoete soja-kipreepjes en de atjar tjampoer.
- Rol ze op en leg ze op 3 of 4 borden.
Tips / Opmerkingen
Serveertip:
Zet Conimex Seroendeng op tafel om er zelf een extra lekker smaakje aan toe te voegenen Sambal Tjampoer voor een pittig effect.