Pannenkoekrol met spinazie
porties: 8 x3 stuks
ingrediënten
Bereidingswijze
- Klop de eieren los met een beetje zout, peper en chilipoeder.
- Doe beide meelsoorten bij het ei.
- Roer met een garde goed door.
- Voeg langzaam al roerende de melk en het water toe.
- Klop de olie erdoor.
- Bak lekkere dunne goudbruine pannenkoeken of gebruik kant-en-klare pannenkoeken.
- Laat de spinazie ontdooien en daarna in een vergiet uitlekken.
- Verkruimel de feta.
- Snijd de tomaatjes fijn.
- Hak de basilicum fijn.
- Meng de feta, tomaatjes, pesto, basilicum en peper & zout door de spinazie.
- Breng goed op smaak.
- Verdeel de spinazie over de pannenkoeken en rol ze op.
- Snijd elke pannenkoeken in drie schuine stukken.
Tips / Opmerkingen
Serveer warm.