Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Moskowski borsjtsj

Recept categorieën: Soep
Land van herkomst: Rusland
porties: 4 personen
Auteur: astrid Veltman

Bereidingswijze

  • Fruit de uien, de witte kool, de wortel, de knolselderij en de bietjes ± 10 minuten in wat olie.
  • Doe de groenten den bij de bouillon en voeg de tomatenpuree, de suiker, de wijnazijn, de aardappelen, zout en peper toe en kook de soep ± op zacht vuur 30 minuten.
  • Om de soep de specifieke rode kleur te geven, kunt u een bietje schillen en raspen en het met 2 dl bouillon en 1 theelepel wijnazijn 10-15 minuten tegende kook aanhouden.
  • Zeef dit vocht en wrijf het bietje door een zeef.
  • Roer dit bietenvocht op het laatste moment door de soep.
  • Bestrooi de soep voor het serveren met de bieslook en de peterselie.
  • Geef er de zure room apart bij, zodat ieder daarvan zelf een eetlepel in de soep kan doen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Spaghetti met vleessaus

Recept categorieën: Pasta
Land van herkomst: Italië
porties: 4

Bereidingswijze

  • Verhit de olie in een zware pan.
  • Voeg het gehakt, de uien en de knoflook toe en blijf roeren tot het vlees
  • gekleurd is; giet overtollig vet af.
  • Voeg de tomaten, champignons (met het vocht), paprika, peterselie, peper,
  • zout, suiker, basilicum en oregano toe.
  • Breng het geheel aan de kook, zet het vuur dan laag, doe een deksel op de pan en laat, onder af en toe roeren, 1 uur sudderen.
  • Voeg de wijn toe, doe het deksel weer op de pan en laat, onder af en toe roeren, nog 30 minuten sudderen.
  • Maak de spaghetti klaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Giet de saus over de spaghetti en serveer met Parmezaanse kaas.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Penne met poelet en spekjes

Recept categorieën: Pasta
Land van herkomst: Italië
porties: 4

Bereidingswijze

  • Verhit de olie en bak het spek, de salie en de rozemarijn ± 5 minuten zachtjes.
  • Voeg het vlees toe, bak het in ± 5 minuten rondom bruin en bestrooi het met zout en peper.
  • Bak de ui, wortel en bleekselderij ± 5 minuten zachtjes mee.
  • Voeg de tomatenblokjes met het vocht, de rode wijn en 11/2 dl water toe en stoof het vlees met het deksel op de pan in ± 30 minuten zachtjes gaar.
  • stoof het vlees met het deksel op de pan in ± 30 minuten zachtjes gaar.
  • Kook de penne in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en giet de pasta af.
  • Breng de saus met zout en peper op smaak en schep de penne erdoor.