Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g
- 1 eetlepel(s) bloem
- 250 g olijven
- 3 eetlepel(s) Olijfolie
- Een beetje verse rozemarijn
- Een beetje pesto om te verfijnen
Instructies
- ven op 190⁰ C. voorverwarmen (hetelucht). Het deeg direct uit de koelkast verwerken.
- Het deeg in de breedte in zes stukken snijden.
- De ene helft van het deeg beleggen met in stukjes gesneden olijf. De andere helft daarover dubbelklappen. Vingers in de bloem dopen en het deeg aandrukken.
- Met bloem bestuiven en olijfolie erover druppelen.
- Beleggen met in stukjes gesneden olijf en garneren met de rozemarijn.
- Op een met bakpapier bekleed bakblik leggen en ca. 10-12 min. afbakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor het bakken bestrooien met de kruiden. U kunt het ook vullen met gedroogde tomaten of pesto. Dit recept is ideaal voor feestjes!