Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 zak Belgische frites diepvries 1 kg
- 1 doosje cherrytomaten 250 g
- 1 pak tuinerwten diepvries 450 g
- 1 pot Deutschländer 6 worsten 665 g
- 100 g belegen kaas plakjes
- 24 plakjes gerookt ontbijtspek ca. 165 g
- 8 eetlepel(s) curry-ketchup
- frituurvet
Instructies
- Frites frituren volgens gebruiksaanwijzing.
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Intussen tuinerwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Tomaten wassen.
- Worsten in stukjes van ca. 4 cm snijden.
- Elk stukje in lengte tot helft insnijden.
- Plakjes kaas in stukjes snijden die even lang zijn als stukjes worst.
- In elk stukje worst dubbel plakje kaas steken en omwikkelen met ontbijtspek.
- Om en om aan iedere satépen 3 stukjes worst en 2 cherrytomaten prikken.
- Spiesen ca. 7 minuten grillen, halverwege baktijd omdraaien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met frites, tuinerwten en curryketchup.