Gamba's

Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 gamba's per persoon
  • 1 verse ananas
  • 1 verse gemberwortel
  • 2 theelepels kerrie
  • Olie
  • Kookroom

Instructies

  • Begin met het schillen van de ananas.
  • Verwijder de kruin en kont, schil de ananas met een broodmes en snijd de pit eruit.
  • Snijd de ananas in plakjes van 1 cm.
  • Schil de gemberwortel en hak deze fijn.
  • Verhit wat olie in een pan en voeg de gepelde gamba's toe.
  • Bak ze aan beide zijden tot ze rood zijn.
  • Voeg de ananas en gehakte gember toe (ongeveer 6 stukjes ananas en een theelepel gember).
  • Wanneer het geheel goed verwarmd is, roer je de kerriepoeder erdoor.
  • Na ongeveer 5 minuten, voeg je kookroom toe en roer je het geheel door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Zeevruchten