Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Gegrilde kip sandwich met avocado
Allerhande 2004
porties: 4 personen
ingrediënten
- 100 g gemengde sla
- 2 botjes waterkers
- ½ komkommer
- 4 eetlepels sojascheuten
- 120 g gerookte makreel
- 120 g gerookte forel
- 120 g sprot
- 2 eetlepels mayonaise
- een scheutje wijnazijn
- 1 eetlepel gehakte bieslook
- 16 kerstomaatjes
- peper
- zout
Bereidingswijze
- Was de gemengde sla en de waterkers en schil de komkommer.
- Blancheer de sojascheuten heel even in kokend water en laat ze uitlekken.
- Snijd de waterkersblaadjes in dunne reepjes en de komkommer in schijfjes.
- Snijd de 3 soorten gerookte vis in kleine blokjes.
- Meng de visblokjes en de waterkerssnippers door de mayonaise en kruid met peper en zout.
- Meng de gemengde sla met de geblancheerde sojascheuten en de komkommerschijfjes en
- verdeel dit mengsel over 4 grote borden.
- Besprenkel met de wijnazijn en breng verder op smaak met peper en zout.
- Leg in het midden van de sla een hoopje gerookte vis en bestrooi met het bieslook.
- Versier tenslotte met de kerstomaatjes en serveer met warme toast.