Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Pad thai met quorn en verse koriander

Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten
Land van herkomst: Oosters
Dieët: Vegetarisch
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Leg de rijstnoedels (uit het pak) in 2 l water dat net van de kook af is.
  • Laat de rijstnoedels onder af en toe roeren 4 minuten weken.
  • Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Pel en snijd de ui in partjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een klein scheutje olie toe en wok de Quorn ca. 3 minuten.
  • Voeg de partjes ui en de snijbonen toe en wok deze ca. 3 minuten mee.
  • Voeg dan de kruidenmix (uit het pak) toe en wok nog 1 minuut.
  • Voeg de rijstnoedels en wat sojasaus naar smaak toe en wok nog 3 minuten.
  • Voeg dan de vissaus (uit het pak) en de helft van de koriander toe.
  • Goed mengen.
  • Schep de Pad Thai in diepe borden of kommen en strooi er op het laatst de pindastukjes (uit het pak) en de rest van de koriander over.

Tips / Opmerkingen

Atjar Tjampoer op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Chili gembermihoen met zomergroenten

Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten, Noten
Dieët: Vegetarisch
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
  • Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 2 minuten koken.
  • Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Snijd de worteltjes in dunne plakjes.
  • Hak de pinda´s grof.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en roerbak de wortelplakjes en snijbonen ca. 5 minuten voorzichtig gaar.
  • Voeg de mihoen, de grofgehakte pinda´s en de woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels) toe en roerbak voorzichtig nog 2 minuten.
  • Schep de mihoen in diepe borden of kommen en bestrooi met wat seroendeng.

Tips / Opmerkingen

 

Serveertip:

Zet Conimex Sambal en de rest van de Seroendeng op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.

Variatietip:

Voeg aan het gerecht 300 g stevige kort gewokte visfiletblokjes en een handje verse spinazie toe