Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Pad thai met quorn en verse koriander
porties: 4 personen
ingrediënten
- 1 Conimex Maaltijdpakket Pad Thai
- 1 rode ui
- 1 pakje Quorn naturel
- 400 g geschaafde snijbonen
- 3 eetlepels fijngehakte koriander
- Conimex Wok Olie
- Conimex Japanse Sojasaus
Bereidingswijze
- Leg de rijstnoedels (uit het pak) in 2 l water dat net van de kook af is.
- Laat de rijstnoedels onder af en toe roeren 4 minuten weken.
- Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Pel en snijd de ui in partjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een klein scheutje olie toe en wok de Quorn ca. 3 minuten.
- Voeg de partjes ui en de snijbonen toe en wok deze ca. 3 minuten mee.
- Voeg dan de kruidenmix (uit het pak) toe en wok nog 1 minuut.
- Voeg de rijstnoedels en wat sojasaus naar smaak toe en wok nog 3 minuten.
- Voeg dan de vissaus (uit het pak) en de helft van de koriander toe.
- Goed mengen.
- Schep de Pad Thai in diepe borden of kommen en strooi er op het laatst de pindastukjes (uit het pak) en de rest van de koriander over.
Tips / Opmerkingen
Atjar Tjampoer op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.