Recept afdrukken
No ratings yet

Minestronesoep

Recept categorieën: Kip, Soep

Ingrediënten

Instructies

  • Dit samen koken tot alles gaar is en met de staafmixer alles pureren
  • Dit alles koken totdat het gaar is.

Notities

Opdienen met warm stokbrood met Boursin!

Radijssoep
Recept afdrukken
No ratings yet

Radijssoep

Recept categorieën: Soep

Ingrediënten

Instructies

  • Breng de bouillon met Bosui en radijs en knoflook aan de kook, laat 20 min koken, met de room
  • Even de radijsjes in plakjes snijden
  • Vul de borden en garneer met de gesneden radijs.

Recept afdrukken
No ratings yet

Pastinaak met wortelmousse

Recept categorieën: Bijgerecht, Groenten
Land van herkomst: Europa
Dieët: Vegetarisch
Porties: 8
Auteur: Cor Kevenaar

Ingrediënten

Voor decoratie:

Instructies

  • Doe de groenten in 2 aparte pannen en voeg bouillon toe tot ze net onder staan.
  • Kook de groenten langzaam tot ze helamaal zacht zijn.
  • Pureer de pastinaak volledig tot een zachte puree.
  • Giet er de helft van de room en 2 eieren bij en pureer tot een geheel.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Doe ook zo met de wortel.
  • Beboter de ramequins (180 ml inhoud).
  • Schep er in drie lagen de pastinaak en de wortel in
  • Zet de ramequins in een bak met water (au bain-marie), bedek ze met bakpapier of aluminium folie en bak dit 45 min.
  • in een voorverwarmde oven op 200 °C.
  • Laat de mousse 5-10 min. afkoelen en haal ze dan uit de bak.
  • Ga met een mes langs de rand om de mousses te lossen.
  • Keer ze voorzichtig op borden en versier ze met een blaadje peterselie.

Recept afdrukken
No ratings yet

Quorn Fijngehakt met Hoisinsaus en mie

Bereidingstijd12 minuten
Recept categorieën: Curry's, Vleesvervangers
Land van herkomst: Thailand
Dieët: Vegetarisch
Porties: 4 personen
Auteur: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

Instructies

  • Verhit de olie in een wok en bak de Quorn Stukjes 2 à 3 minutes totdat ze goud bruin zijn.
  • Voeg de bosuitjes, citroengras, knoflook en groene curry pasta toe en laat het geheel 2 à 3 minuten zachtjes koken.
  • Voeg dan de kokoscrême, de bouillon en limoenblaadjes toe.
  • Breng op smaak met zout en peper en breng het geheel aan de kook.
  • Laat daarna nog 5 minuten sudderen.
  • Verwijder de limoenblaadjes.

Notities

Serveer direct met Basmati rijst of noodles.