Salade met ham kaasreepjes
Aller Hande 1996
porties: 4 personen
ingrediënten
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte wijn azijn
- 1 theelepel Zaanse mosterd Huisman,
- 1 theelepel grove mosterd
- ½ theelepel vloeibare honing
- zout
- versgemalen zwarte peper
- 12½ gr verse bieslook
- 150 gr bleekselderijrauwkost
- 200 gr gemengde sla
- 250 gr ham-kaasreepjes
Bereidingswijze
- In kommetje olie, azijn, beide mosterdsoorten en honing tot dressing roeren.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Bieslook erboven fijnknippen.
- Bleekselderijrauwkost door dressing scheppen.
- Sla over vier borden verdelen.
- Ham-kaasreepjes door dressing scheppen en over sla verdelen.
Tips / Opmerkingen
Serveren met bruin stokbrood.