Huzarensalade van Astrid Veltman

Porties: 4 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram aardappels gekookte
  • 100 gram ham
  • 1 ui
  • augurken
  • een paar zoetzure augurken gesneden
  • ½ kopje yoghurt
  • 6 zilveruitjes
  • peper
  • mayonaise
  • 1 theelepel suiker
  • 1 theelepel mosterd
  • zout
  • peterselie fijngesneden

eventueel wat overgebleven soepvlees

    Instructies

    • Prak de aardappelen.
    • Maak een sausje van de fijngesneden ui, augurk, yoghurt, mayonaise naar smaak,
    • suiker, mosterd, zilveruitjes, ham en peterselie.
    • Maak hiervan met de aardappelen een stevige en toch vochtige massa waardoor u ook het soepvlees kunt scheppen.
    • Serveer de salade goed koud.
    ————————————————————————————————–
    Recept categorieën Salade