Kalkoenfilet met een citroenkorst
AllerHande 2006
Ingrediënten
- 1 sneetje witbrood oud
- 1 citroen
- 1 ei
- 2 schaaltjes kalkoenfilet à la minute
- 3 eetlepels olijfolie
Instructies
- Rooster het brood en maal het fijn in de keukenmachine.
- Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf.
- Meng de citroenrasp met het broodkruim, breng op smaak met peper en zout en schep het
- mengsel op een bord.
- Klop het ei los en schenk dit op een ander bord.
- Paneer de lapjes kalkoenfilet door ze eerst door het ei te halen en vervolgens door het citroën broodkruim.
- Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de kalkoenfilet aan iedere kant in 2-3 minuten op
- middelhoog vuur goudbruin.
- Sprenkel nog wat citroensap over de krokant gebakken filets.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een gemengde salade.