Kikkererwten met garnalen

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ literblik kikkererwten
  • 1 rode ui
  • 1 vleestomaat
  • een stukje rode peper
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • zout
  • ½ theelepel koriander verse
  • 150 gram garnalen gepelde
  • stokbrood

Instructies

  • Laat de kikkererwten uitlekken.
  • Snijd de ui, de tomaat, de rode peper en de knoflook in kleine stukjes.
  • Bak de ui in een scheutje olijfolie zachtjes glazig.
  • Bak de rode peper, de knoflook en het paprikapoeder even mee.
  • Voeg de kikkererwten en de tomaat toe en laat het mengsel 5 minuten pruttelen.
  • Voeg naar smaak zout toe.
  • Voeg de koriander en de garnalen toe en warm nog even door.
  • Serveer warm of koud.
  • Snijd het stokbrood in stukjes en geef het erbij.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Tapas
Land van herkomst Spanje