Kipdrumsticks lang gemarineerd

Kipdrumsticks lang gemarineerd

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 1 minuut
Bereidingstijd: 1 uur
Marineertijd 8 uur
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Pel en snipper de ui en de tenen knoflook.
  • Meng in een hittebestendig diep bord of ovenschaal de ui, knoflook, tijm, olijfolie, wijn, paprikapoeder, cayennepeper, kerrie.
  • Verkruimel het laurierblad en voeg dit samen met een beetje zout aan de marinade toe. Leg de drumsticks in de marinade en lepel de marinade over de hele drumsticks.
  • Dek deze af met aluminiumfolie en zet deze voor minimaal 8 uur in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 200°.
  • Zet de drumsticks ongeveer een uur in de oven tot het vlees los laat van het bot. Halverwege de baktijd nog een keer de drumsticks bedruipen met de marinade.
  • Verdeel de drumsticks over de borden en geef er groenten/aardappels bij naar keuze.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Kip