Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Pikante visschotel uit Indonesië
Ook dit weer bij familie gegeten. Heerlijk!
ingrediënten
- 500 Gr kabeljauw filet schelvis of zalmmootjes mag ook
- 2 fijngesneden uien
- 1 dl vleesbouillon serieus
- 1 el citroensap
- 50 Gr garnalen
- 4 teentjes knoflook fijngeperst
- 2 el sambal oelek
- 1 tl serehpoeder
- ½ tl koenjit
- 1 tl loaspoeder
- 2 el olie
- Zout naar smaak
Bereidingswijze
- Kook de bouillon met knoflook en kruiden.
- De vis in stukken snijden en samen met de garnalen klaarzetten.
- Snipper de ui en fruiten, daarna toevoegen bij de bouillon.
- Schep de vis en garnalen er doorheen en nu 10 min laten stoven.
- Leg de vis op een schaal en maak de saus af met citroensap.
- Giet dit over de vis.
Tips / Opmerkingen
Samen met de bloemkool uit India een heerlijk gerecht.