Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 3 konijnenbouten
- 9 plakjes gerookt spek
- 6 plakjes cheddar kaas
- tijm
- peper
- olijfolie
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Bestrooi elke bout met tijm en peper.
- Bedek elke bout met 2 plakjes cheddar kaas.
- Snijd de reepjes spek in tweeën en bedek elke bout met de reepjes spek.
- Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
- Leg de bouten in de schaal.
- Sprenkel wat olijfolie over de bouten.
- Zet de schaal in de oven en laat de bouten 30 minuten bakken.
- Resultaat na het bakken.
- Verdeel de bouten over de borden en geef er een garnituur naar keuze bij.
- Ik koos voor fijne asperges gewikkeld in spek en een aardappel-broccoligratin.