Kool-kerrieschotel

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g rundvleesreepjes
  • 3 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 zakken panklare witte kool à 350 g
  • 1 zakje knorr mix voor roerbakgroenten kip & prei
  • 50 g ongezouten cashewnoten

Instructies

  • Bak het vlees in de hete olie al omscheppend bruin.
  • Voeg de ui toe en bak het 2 minuten mee.
  • Schep de kool erdoor en bak alles 5 minuten.
  • Voeg 2 dl water en het zakje mix toe en breng alles al omscheppend aan de kook.
  • Bak alles 3 minuten door, schep de noten erdoor en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met gekookte aardappelen.

Wijnadvies:

Dry Sack fino Sherry
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Rundvlees