Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Spaghetti met mossel tomatensaus
AllerHande 2004
ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 rode uien grofgesnipperd
- 2 teentjes knoflook geperst
- 800 gr tomatenblokjes à 400 g
- 1 kropslà
- 100 ml sladressing naturel fles
- 300 gr mosselen voorgekookt
Bereidingswijze
- In ruim water met zout spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
- In hapjespan olie verhitten en ui in 5 minuten zachtjes glazig bakken.
- Knoflook 1 minuut meefruiten.
- Tomatenblokjes toevoegen en saus 10 minuten laten inkoken.
- Kropsla schoonmaken, wassen en drogen (in slacentrifuge).
- In kom sla omscheppen met dressing.
- Tomatensaus pittig op smaak brengen met zout en peper.
- Mosselen erdoor roeren en even meewarmen, maar saus mag niet meer koken.
- Pastà afgieten en over vier diepe borden verdelen.
- Mossel-tomatensaus erover verdelen.
- Sla apart erbij geven.