Lamsgehaktballen
Ingrediënten
- 500 gram lamsgehakt
- 1 ei
- 2 eetlepels gehakte koriander
- 1 eetlepel gehakte muntbladeren
- 2 geperste tenen knoflook
- ½ gesnipperde ui
- 11/2 eetlepel paprikapoeder
- ½ theelepel gemalen zwarte peper4 eetlepels paneermeel
- 2 theelepels tijm
- 2 theelepels dragon
- 5 theelepels cayennepoeder
Of:
- 600 gram lamsgehakt
- 1 ei
- 2 eetlepels gehakte koriander
- 1 eetlepel gehakte muntbladeren
- 2 geperste tenen knoflook
- ½ gesnipperde ui
- ¾ eetlepel paprikapoeder
- ½ theelepel gemalen zwarte peper
- 4 eetlepels paneermeel
- 1 theelepel tijm
- ¾ theelepel dragon
- 3 eetlepels gehakte rijpe olijven
- 3 ½ theelepel cayennepoeder
Instructies
- Kneed alles goed tot een egale massa.
- U kunt er grote of kleine ballen van vormen en die braden, maar u kunt er ook spiesjes van maken en die op de barbecue of onder de grill roosteren.