Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper de knoflook.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng in een kom 1 el peterselie, 2 el paneermeel, de knoflook.
- Snijd de tomaten horizontaal door.
- Snijd de krieltjes door midden en bak deze in een klontje boter.
- Voeg eventueel een klein beetje water toe om ze verder gaar te stoven.
- Haal het zaad uit de tomaten.
- Vul de tomaten met het peterseliemengsel.
- Leg een klein klontje boter op elke halve tomaat.
- Leg de gevulde tomaten op een ovenplaatje en laat deze een minuut of 20 garen in de oven.
- Bestrooi de koteletten met de Provençaalse kruiden.
- Besprenkel de koteletjes met een beetje olijfolie.
- Grill de lamskoteletjes een paar minuten aan beide zijden.
- Verdeel de tomaten, gebakken aardappeltjes en de lamskoteletten over de borden.