Lamsshoarma met paprikasaus

Snel te maken
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 geroosterde paprika’s uit pot
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 1 theelepel tijm gedroogde
  • 100 ml vleesbouillon van tablet
  • 1 rode ui in partjes
  • 200 g lamsshoarma
  • 2 shoarmabroodjes in vieren
  • olijfolie

Instructies

  • In keukenmachine of met staafmixer paprika’s met knoflook en tijm pureren.
  • Bouillon erdoor mengen.
  • Saus op smaak brengen met zout en peper en overdoen in kannetje.
  • In kom uipartjes mengen met vleesreepjes.
  • In gourmetpannetje scheutje olijfolie verhitten.
  • Kwart van shoarmavlees in 3-5 minuten gaarbakken.
  • Intussen 2 shoarmabroodpuntjes onder gourmetgrill roosteren.
  • Beetje paprikasaus over vlees schenken en even meewarmen.
  • Brood opensnijden en vleesmengsel erin scheppen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brunch / Lamsvlees / Lunch / Vlees