Maccheroni met zalmsaus
Snel te maken
Ingrediënten
- 2 zakken maccheroni bicolore pasta, à 250 g
- 1 ui
- 250 g champignons
- 1 blik roze zalm 418 g
- 2 eetlepel(s) boter of margarine
- 300 g doperwten extra fijn uit de diepvries
- 200 g verse roomkaas
- 1 kruidenbouillontablet
Instructies
- Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Ui pellen en snipperen.
- Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
- In zeef zalm laten uitlekken.
- Vellen en graatjes verwijderen.
- Zalm in stukjes verdelen.
- In braadpan boter verhitten.
- Ui ca. 2 minuten fruiten.
- Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
- Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen.
- Bouillontablet erboven verkruimelen.
- Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken.
- Serveren met maccheroni.