Maccheroni met zalmsaus

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 zakken maccheroni bicolore pasta, à 250 g
  • 1 ui
  • 250 g champignons
  • 1 blik roze zalm 418 g
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 300 g doperwten extra fijn uit de diepvries
  • 200 g verse roomkaas
  • 1 kruidenbouillontablet

Instructies

  • Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
  • In zeef zalm laten uitlekken.
  • Vellen en graatjes verwijderen.
  • Zalm in stukjes verdelen.
  • In braadpan boter verhitten.
  • Ui ca. 2 minuten fruiten.
  • Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
  • Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen.
  • Bouillontablet erboven verkruimelen.
  • Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken.
  • Serveren met maccheroni.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vis / Zalm
Land van herkomst Italië