Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Kipcurry met rijst

Snel te maken
Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

Equipment

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Kipfilet in reepjes snijden.
  • In wok olie verhitten en kipreepjes ca. 4 minuten roerbakken.
  • Kip uit wok halen en warmhouden.
  • Groente ca. 4 minuten roerbakken.
  • Wokmix toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken.
  • Kip toevoegen en goed meeverwarmen.
  • Intussen mango's schillen en vruchtvlees in schijven snijden.
  • Rijst en curry over vier borden verdelen.
  • Garneren met mango.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes

AllerHande januari 2000
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Kalfsvlees, Rijst, Vlees
Land van herkomst: Wereldkeuken
porties: 1 persoon

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Schnitzel in dunne reepjes snijden.
  • Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en kleiner snijden.
  • Bestrooien met zout en peper.In braadpan boter verhitten.
  • Reepjes vlees in ca. 2 minuten bruin bakken.
  • Paddestoelen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
  • Stroganoffsaus erdoor roeren en geheel goed doorwarmen.
  • Rijst erbij geven.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Griekse Stoofschotel
Recept afdrukken
No ratings yet

Griekse stoofschotel

Bereidingstijd20 minuten
Recept categorieën: Stoofpot
Land van herkomst: Griekenland
Dieët: Vegetarisch
porties: 4
Calorieën: 710kcal
Auteur: Spookey

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Uien en knoflook pellen en snipperen.
  • In wok 2 el. oloe verhitten.
  • ui en knoflook ca. 2 min fruiten.
  • Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen ca. 8 min. zachtjes stoven.
  • Intussen koekenpan rest van de olie verhitten.
  • Burgers op matig vuur ca. 4 min. onder af en toe keren bakken.
  • Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper.

Tips / Opmerkingen

Burgers serveren met rijst en stoofschotel.

Nutrition

Calorieën: 710kcal | koolhydraten: 83g | Eiwit: 18g | Vet: 34g


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Gevulde paprika’s

Recept categorieën: Groenten, Rundvlees
Auteur: C1000

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de rijst met zout naar smaak volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
  • Snijd een kapje aan de steelkant van de paprika’s en verwijder de zaadjes.
  • Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui op een halfhoog vuur al omscheppend goudgeel en glazig.
  • Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend bruin en rul.
  • Schep de tomaten en de bosuitjes erdoor en bak ze kort mee.
  • Neem de pan van het vuur en schep het mengsel met de pijnboompitten en peper en zout naar smaak door de rijst.
  • Vul de paprika’s met het mengsel en zet ze in een ingevette ovenschaal.
  • Bak de paprika’s in een voorverwarmde oven (190°C) in ± 25 minuten gaar.

Tips / Opmerkingen


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Biologische ribkarbonades in tomatensaus met rijst

Recept categorieën: Varkensvlees
Auteur: C1000

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Verhit het bakvet in een braadpan en bak de met peper en zout bestrooide karbonades aan beide kanten bruin.
  • Neem het vlees uit de pan en schenk de tomatensaus bij het bakvet.
  • Breng het aan de kook en leg het vlees in de saus.
  • Laat het vlees nog 10 minuten zachtjes stoven.
  • Verwarm de doperwten met zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer ze met de rijst, het vlees en de saus.

Tips / Opmerkingen

Wijnadvies:
Canaletto, Montepulciano d´Abruzzo, rood, Italië