Minipaprika's gevuld met couscous
Ingrediënten
- 75 g couscous
- zout
- 6 minipaprika's
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels olijfolie extra vierge
- ½ theelepel paprikapoeder
- versgemalen peper
- 1 bosuitje in ringetjes
- 50 g feta kaas, in kleine blokjes
- ½ eetlepel verse munt in dunne reepjes
Instructies
- In kom couscous met 125 ml kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen.
- Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken.
- In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, feta, munt en dressing erdoor scheppen.
- Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Bereidingstijd: 15 minuten