Minipaprika's gevuld met couscous

Porties: 12 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 75 g couscous
  • zout
  • 6 minipaprika's
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • versgemalen peper
  • 1 bosuitje in ringetjes
  • 50 g feta kaas, in kleine blokjes
  • ½ eetlepel verse munt in dunne reepjes

Instructies

  • In kom couscous met 125 ml kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen.
  • Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken.
  • In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, feta, munt en dressing erdoor scheppen.
  • Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.

Notities / Tips / Wijnadvies

Bereidingstijd: 15 minuten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Kaas
Land van herkomst Wereldkeuken
Extra aanwijzing Snel te maken