Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Nasi goreng met mini saté & smaakmaker kroepoek bali dips

Recept categorieën: Rijst, Varkensvlees
Extra aanwijzing: Snel te maken
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
  • Meng de mix met 100 ml kokend water, tenminste 10 minuten laten staan.
  • Snijd de komkommer in plakken en het vlees in heel kleine stukjes (ca.1 cm).
  • Meng het vlees met de boemboe en 1 eetlepel olie.
  • Rijg het vlees aan de cocktailprikkers (3-4 stukjes per stokje).
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 3 minuten.
  • Wok de gewelde mix vervolgens 2 minuten mee.
  • Schep de rijst en 1-2 theelepels sambal erdoor en roerbak nog 3 minuten.
  • Gril de mini-sateetjes in een grillpan rondom bruin en gaar, ca. 5 minuten.
  • Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing

Tips / Opmerkingen

Serveertip:
Geef er Conimex Smaakmakers Gebakken Uitjes, Ketjap Asin en Sambal Manis bij.
Variatietip:
Paprika, bleekselderij en worteltjes erbij zijn ook heerlijk om in de satésaus te dippen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Gewokte kip kerrie Madras met yoghurt en seroendeng

Recept categorieën: Kip
Land van herkomst: India, Oosters
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Meng de marinademix (uit het pakje) met 3 eetlepels olie.
  • Voeg de kipkreepjes toe en marineer 5 minuten.
  • Verhit een wok.
  • Wok de kipreepjes (zonder olie) 5 minuten.
  • Voeg de groenten en 2 eetlepels seroendeng toe en wok nog 5 minuten.
  • Roer de sausmix en 300 ml koud water erdoor.
  • Breng aan de kook en kook 1 minuut op een laag vuur.
  • Schep de rijst in de kommen of diepe borden.
  • Verdeel de kip kerrie madras erover, schep de yoghurt erop en strooi de rest van de seroendeng erover.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:
Geef er lekker frisse Conimex Smaakmakers Atjar taugé en Knapperige plakken Conimex Kroepoek Naturel.
Variatietip:
Voeg met de sausmix en het water ook 4 el grofgehakte munt aan het gerecht toe. Bestrooi het voor het serveren met een paar kleine blaadjes munt.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Gewokte ajam ketjapmie met Oosterse groenten

Recept categorieën: Gevogelte, Groenten, Hoofdgerechten, Kip
Land van herkomst: Oosters
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snijd de kip in heel kleine stukjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 3 minuten.
  • Voeg de groenten toe en wok 5 minuten mee.
  • Voeg de eiermie toe en wok 2 minuten.
  • Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
  • Hak de pinda´s grof en de bladselderij fijn.
  • Verdeel de mie over de borden en strooi de selderij en pinda´s erover.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Gebruik in plaats van eiermie 2 zakjes Conimex Wokrijst.

Variatietip:

Zet Conimex Sambal Brandal op tafel voor een pittig accent en geef er kroepoek bij voor een lekker knappertje.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Mihoen speciaal met gewokte banaan

Recept categorieën: Hoofdgerechten, Mie, Varkensvlees, Vlees
Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat ketjap) aan de kook.
  • Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 2 minuten koken.
  • Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Meng ondertussen de groentemix (uit het pakje) met 1 dl heet water, tenminste 10 minuten laten staan.
  • Snijd de speklapjes in hele kleine blokjes en meng ze met de marinademix (uit het pakje).
  • Pel de bananen en snijd ze in dikke plakken.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de plakjes banaan 2 minuten.
  • Voeg 2 eetlepels ketjap toe en schep het even om.
  • Bewaar de plakjes banaan op een bordje en maak de wok even schoon.
  • Zet de wok weer op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de spekblokjes in ca. 5 minuten bruin.
  • Wok de groenten daarna ca. 5 minuten mee.
  • Roer de gewelde groentemix erdoor.
  • Voeg de mihoen toe en wok nog 2 minuten.
  • Schep voorzichtig de plakjes banaan en 6 eetlepels seroendeng door de mihoen.
  • Schep de mihoen op borden of in kommen.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Zet Conimex Seroendeng, Ketjap Manis, Sambal Tjampoer en Atjar op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.

Variatietip:

De banaan kan ook op de mihoen geschept worden in plaats van erdoor. Voeg wel de seroendeng aan de mihoen toe en strooi ook wat over de banaan. Bestrooi met vers gehakte bladselderij.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Wok roll met gemarineerde kip en groenten

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Roerbakken / Wokken
Land van herkomst: Oostenrijk
porties: 4
Auteur: Conimex

Equipment

Bereidingswijze

  • Snijd de kipfilet in lange repen en meng ze met 3 eetlepels Wokmarinade.
  • Laat het 3 minuten staan om te marineren.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de gemarineerde kip 3 minuten.
  • Wok vervolgens de groenten 5 minuten mee.
  • Voeg naar smaak (ca. 8 eetlepels) woksaus toe en wok nog 1 minuut.
  • Verwarm de Wokrolls volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep de knoflookkip en groenten op de Wokrolls.
  • Strooi over elk een lepel seroendeng en wat koriander en rol ze op.
  • Leg ze op 3 of 4 borden.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Zet Conimex Mango Chutney op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen.

Variatietip:

Vervang de kip door Quorn of tofu.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Thaise knoflook koriandersalade met kip

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Salade
Land van herkomst: Thailand
porties: 4
Auteur: Conimex

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook.
  • Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
  • Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
  • Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en uit laten lekken.
  • Snijd de kip in reepjes.
  • Rasp de limoenschil en pers de limoen uit.
  • Snijd de peper (uit het groentepakket) in smalle ringen.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de groenten en de limoenschil 2 minuten.
  • Voeg 12 eetlepels woksaus toe en wok nog 2 minuten.
  • Een beetje laten afkoelen.
  • Meng de kokosmelk met het limoensap, de gembersiroop en 6 eetlepels olie.
  • Hussel de noedels, de kip en de groenten erdoor.
  • Verdeel over 4 borden.
  • De salade kan lauwwarm of koud gegeten worden.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Zet Conimex Gebakken Uitjes, Sambal Manis en Cassave Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.

Variatietip:

Vervang de gerookte kip door hamblokjes en voeg vlak voor het eten 100 g veldsla aan de salade toe.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Teriyaki groentenoedels met sinaasappel-kipreepjes

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Mie
Land van herkomst: Oosters
porties: 4
Auteur: Conimex

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Breng in een ruime pan een flinke laag water (eventueel met wat zout of een scheutje ketjap asin) aan de kook.
  • Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
  • Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
  • Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
  • Snijd de kipfilet in lange repen en meng ze met 3 eetlepels teriyaki saus.
  • Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil boven de kip.
  • Pers de sinaasappel uit en voeg 2 eetlepels sap aan de kip toe.
  • Goed mengen en vervolgens 5 minuten laten staan.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de kip 3 minuten.
  • Wok vervolgens de groenten 5 minuten mee.
  • Voeg 6 eetlepels teriyaki saus toe en knijp er nog wat sinaasappelsap boven uit (ca. 2 eetlepels).
  • Voeg de noedels en de helft van de bieslook toe en wok nog eens 2 minuten.
  • Schep het gerecht op borden of in kommen en strooi de rest van de bieslook erover.

Tips / Opmerkingen

Servertip:

Zet Conimex Gebakken Uitjes en versgehakte koriander op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.

Variatietip:

Vervang de kip door kalkoen of tofu en gebruik eventueel oestersaus in plaats van teriyaki saus.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Thaise kippensoep met ei en koriander
Recept afdrukken
No ratings yet

Thaise kippensoep met ei en koriander

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Soep
Land van herkomst: Thailand
porties: 4
Auteur: Hetty van Es

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Snijd de kipfilet in stukjes.
  • Verhit de kokosolie in een soeppan.
  • Bak daarin de kipfiletstukjes goudbruin.
  • Schep de currypasta erbij, meng snel door elkaar tot het begint te geuren.
  • Voeg de Oosterse roerbakgroenten toe en wok die op hoog vuur mee tot ze slinken.
  • Breng 1 liter water aan de kook en voeg dan de creamed coconut toe.
  • Schep de soep in kommen, leg in elke kom soep een half gekookt eitje.
  • Bestrooi met de ringetjes bosui en een kleine toef koriander.