Kaasfondue met de kleinkinderen
Onze kleinkinderen zijn dol op kaas. Afgelopen weekend kwamen ze logeren en heb ik hen kaasfondue voorgezet. Ze hebben gesmuld van de kaas, brood en bijgerechten.
ingrediënten
- 1 teentje knoflook halveren en door de pot schaven, langs de randen en de bodem.
- 200 ml Droge witte wijn
- 200 Gr. Emmentaler geraspt
- 350 gram gryère geraspt
- Beetje aardappelziekte el maizena
- 3 el kirsch
- Ciabatta afbakken en ik blokjes
Bijgerechten:
Bereidingswijze
- Zet de pot op het vuur en doe de wijn erin.
- Goed op temperatuur laten komen en nu de geraspte kaas erin.
- Laat het geheel een beetje smeuïg worden en doe de aangemaakte maizena erin.
- Voorzichtig en goed roeren.
- Nu de kirsch toevoegen.
Tips / Opmerkingen
Goed warm serveren.