Pistolet met rookvlees en notenkaas

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 blaadjes lollo biondo
  • 4 bruine pistolets
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 1 eetlepel(s) gesneden bakgember
  • 100 g runderrookvlees plakjes,
  • 1 pakje fromage aux noix 125 g, AH,
  • 6 halve walnoten zakje á 45 g, Baukje,

Instructies

  • Sla wassen, droogslaan en voorzichtig droogdeppen met keukenpapier.
  • Pistolets overdwars halveren en dun besmeren met boter.
  • Onderste helften van pistolets elk beleggen met 1 blaadje sla.
  • Gember over sla verdelen.
  • Plakjes rookvlees erover verdelen.
  • Roomkaas in plakjes snijden en op rookvlees leggen.
  • Walnoten grof hakken en over kaas strooien.
  • Bovenste helften van pistolets schuin erop leggen.

Voedingswaarden

Calories: 355 kcal | koolhydraten: 31 g | Protein: 15 g | Vet: 19 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------