Pistolet met rookvlees en notenkaas
Equipment
Ingrediënten
- 4 blaadjes lollo biondo
- 4 bruine pistolets
- 2 eetlepel(s) boter of margarine
- 1 eetlepel(s) gesneden bakgember
- 100 g runderrookvlees plakjes,
- 1 pakje fromage aux noix 125 g, AH,
- 6 halve walnoten zakje á 45 g, Baukje,
Instructies
- Sla wassen, droogslaan en voorzichtig droogdeppen met keukenpapier.
- Pistolets overdwars halveren en dun besmeren met boter.
- Onderste helften van pistolets elk beleggen met 1 blaadje sla.
- Gember over sla verdelen.
- Plakjes rookvlees erover verdelen.
- Roomkaas in plakjes snijden en op rookvlees leggen.
- Walnoten grof hakken en over kaas strooien.
- Bovenste helften van pistolets schuin erop leggen.
Voedingswaarden
Calories: 355 kcal | koolhydraten: 31 g | Protein: 15 g | Vet: 19 g