Vispizza met zalm en mosselen
Snel te maken
porties: 4 personen
Equipment
ingrediënten
- 1 rode ui
- 1 blikje zalm roze 213 g
- 1 schaaltje mosselen gekookte150 g
- 1 blikje Ansjovis filets
- 4 pizza's margharita à 300 g
- 500 g winterwortels
- ½ zakje bieslook verse à 25 g
- 6 eetlepels yoghurtdressing
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 °C.
- Ui pellen en in dunne ringen snijden.
- Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken.
- Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen.
- Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
- Intussen wortels schillen en fijn raspen.
- Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen.
- Pizza's met wortelrauwkost serveren.