Pomelosalade

Porties: 4 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 rijpe pomelo
  • 150 gram garnalen gekookte
  • 75 gram varkensvlees geroosterd
  • ¼ dl limesap
  • ¼ dl vissaus
  • 25 gram chilijam
  • 25 gram palmsuiker
  • 25 gram geroosterde gemalen kokos
  • 175 gram kokoscrème
  • zoete basilicumbladeren

Instructies

  • Schil de pomelo en breek het vruchtvlees in stukjes.
  • Pel de garnalen.
  • Maal de helft van de garnalen en hak het varkensvlees fijn.
  • Doe het limesap, de vissaus, de chilijam en de suiker in en kom en roer alles goed door elkaar.
  • Voeg dan de gemalen garnalen, het varkensvlees, de geroosterde kokos en de kokoscrème toe en ga door met roeren tot alles goed is vermengd.
  • Doe het fruit erbij en roer dat goed door het mengsel zodat de stukjes fruit overal bedekt zijn.
  • Leg het fruit op een schaal, leg de overgebleven garnalen er omheen en garneer alles met de basilicumbladeren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Salade / Varkensvlees / Vis / Vlees / Zeevruchten