Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Romige ravioli met portobello
porties: 2 personen
ingrediënten
- 2 portobello champignons of bakje kastanjechampignons
- verse peterselie naar smaak
- 1 pak Ravioli con funghi porcini pasta 250 g
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- sherry
- 1 pot 4 formaggisaus kaassaus 260 g
- zout
- versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze
- Steeltjes van 2 portobello's snijden.
- Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel).
- Peterselie fijn hakken.
- Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken.
- Sjalotje pellen en fijn snipperen.
- Knoflook pellen.
- In grote koekenpan olie verhitten.
- Sjalot en uitgeperste knolook fruiten.
- Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken.
- Afblussen met scheutje sherry.
- (In magnetron) kaassaus verwarmen.
- Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen.
- Portobello erover verdelen.
- Royaal bestrooien met peper en peterselie.